Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnoki ezüstérmes támadót igazolna a Newcastle! – sajtóhír

A Bundesligában remeklő támadót szemelt ki az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) idei meglepetéscsapata, a Newcastle United.

(Photo by Niall Carson/PA Images via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Newcastle United a Mönchengladbach csatárát, Marcus Thuramot szemelte ki első sorának megerősítésére.

A világbajnoki ezüstérmes labdarúgónak nyáron lejár a szerződése, tehát már most nyugodtan egyezkedhetnek vele az angolok a közös folytatásról. A Rajna-parti csapat a hírek szerint próbálta meggyőzni támadóját a maradásról, de ő új kihívásokra vágyik, ezért nemet mondott a megkeresésekre. A tízszeres francia válogatott csatár korábban kijelentette, hogy szívesen játszana a Premier League-ben, amire úgy fest, hogy a nyártól lehetősége nyílik.

Thuram 2019-ben csatlakozott a Mönchengladbachoz a Guingamptől 9 millió euróért cserébe, azóta 130 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 44 gólt és 27 gólpasszt jegyzett, azonban a jelenleg futó szezonban nyújt igazán maradandót, ugyanis 28 találkozón 16 találat és 5 előkészítés a mérlege.