Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Bayern pofozkodó klasszisa – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bayern München két játékosa közötti nézeteltérések tettlegességig fajultak a Manchester City elleni BL-negyeddöntős vereség után…

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Német sajtóbeszámolók szerint a Bayern München két játékosa annyira összeveszett egymással, hogy a Manchester City elleni találkozó után az öltözőben Sadio Mané felpofozta Leroy Sanét. A bajor klub a részletekről nem adott tájékoztatást, de a szenegálit fegyelmi okokból nem nevezte be a következő mérkőzésre és pénzbüntetéssel sújtotta őt.

A legfrissebb hírek szerint ezzel még nem zárult le a történet, ugyanis a Sky Sport újságírója, Florian Plettenberg információi szerint a Bayern nyáron prioritásként kezelheti Mané eladását, ugyanis a szenegáli csatár egyébként sem illik bele az újonnan kinevezett vezetőedző, Thomas Tuchel játékrendszerébe.

A korábban a Red Bull Salzburg, a Southampton és a Liverpool csapatait erősítő támadó tavaly nyáron mintegy 32 millió euróért cserébe került a Bayernhez. Mané azóta minden sorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen 11 gólt szerzett, a Bundesligában eddig hat alkalommal volt eredményes.