Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A francia élvonalba igazolhat Wilfried Zaha – sajtóhír

Az elefántcsontparti támadó a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, így a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Marseille csapatához írhat alá.

(Photo by Paul Harding/Getty Images)

Szigetországi sajtóinformációk szerint a Marseille szeretné leigazolni a Crystal Palace lejáró szerződésű támadóját, Wilfried Zahát.

A 30 éves labdarúgó mindenképpen olyan együttesben szeretne játszani, aki a következő idényben a Bajnokok Ligájában fog szerepelni, a Marseille gárdájának pedig jó esélye van erre, ennek következtében szívesen igazolna a franciákhoz.

Zaha a Crystal Palace csapatában nevelkedett, amelynek felnőtt keretébe 2010-ben került fel, majd jó teljesítményének köszönhetően leigazolta őt 2013-ban a Manchester United. Az Old Traffordon azonban nem ment neki jól a játék, így a “vörös ördögök” visszaadták kölcsönbe a “sasoknak”, majd a Cardiff Citynek is, míg végül visszatért nevelőegyesületéhez 2015 telén. Az afrikai támadó a Crystal Palace színeiben 455 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 89 gólt és 76 gólpasszt jegyzett.