Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Dortmundnál folytatja a Mönchengladbach lejáró szerződésű védője! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a következő szezont már a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund csapatánál kezdi meg a Borussia Mönchengladbach védője, Ramy Bensebaini.

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

Két kulcsjátékosát is el fogja veszíteni a nyári átigazolási időszakban a Gladbach együttese, miután már hivatalos, hogy Ramy Bensebaini és Marcus Thuram sem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését a csapattal. A átigazolások kapcsán többnyire jól értesült Fabrizio Romano szerint Bensebaini esetében már az is szinte biztosra vehető, hogy hol folytatja a pályafutását. A hírek szerint ugyanis a 28 éves balhátvéd következő állomáshelye a Borussia Dortmund csapata lesz, amely már a személyes feltételeket illetően mindenben megállapodott a játékossal. Romano beszámolója alapján az algír védő szerződtetésének bejelentése már csak idő kérdése a sárga-feketék részéről, akik így egy rendkívül gólerős és rutinos védővel erősítik meg a keretüket.

Ramy Bensebaini 2019 nyarán igazolt a Mönchengladbach csapatához a Rennestől. A klub színeiben azóta 109 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 24 gólig és 8 gólpasszig jutott. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.