Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: “Tudtam, hogy türelemre van szükségünk…”

Az Újpest 1-0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd vendégeként a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 28. fordulójának nyitómeccsén…

 

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics úgy gondolja, hogy a lassabb kezdés után beindult a csapata és megérdemelt győzelmet aratott:

“Rosszul kezdtünk, lassan futballoztunk, az első húsz percben türelmetlenek voltunk, sok labdavesztés jellemezte a játékunkat. Később feljavultunk, tudtam, hogy türelemre van szükségünk, mert később lesz lehetőségünk a gólszerzésre, és így is lett. Csoboth Kevin előtt lezárták ugyan a területet az első félidőben, de nem voltam meglepve, mert hasonló volt a Fehérvár és a Zalaegerszeg ellen is. Beszéltem vele, arra kértem, hogy segítse inkább a társak játékát. A második félidőben el is kezdtünk futballozni, játszhattuk volna jobban, de győztünk. De nem csak Csoboth Kevint kell kiemelni, mert ott van Petrus Boumal is. Ki gondolta volna, hogy ilyen sebességre képes.”

A lila-fehérek ezzel a győzelemmel a hatodik helyen már kilenc pontra eltávolodtak a kieső zónában tanyázó Budapest Honvédtól, amelynek már csak öt meccse van a bennmaradás kiharcolására.