Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hazai pályán szenvedett vereséget a Lazio – videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) szombati játéknapjának kora esti mérkőzésén a Lazio próbálta megszilárdítani helyét a dobogón a középmezőnyben szereplő Torino ellenében.

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

A hazaiak már az 1. percben vezetéshez juthattak volna, de Mattia Zaccagni fejesét Vanja Milinovic-Savic hárítani tudta. A vendégek előtt adódott az újabb gólszerzési esély, azonban Radonjic lövését Provedel hárítani tudta. A 43. percben azonban a Lazio hálóőre már nem tette ilyen jól a dolgát, ugyanis Ivan Ilic távolról megküldött lövésénél kicsit mellényúlt egy teljesen védhető labdának, így megszerzik a vezetést a torinóiak még a szünet előtt (0-1).

A második játékrészben sem történt túl sok minden, az 57. percben Provedel javította hibáját, miután Radonjic lövését bravúrral védeni tudta. A 88. percben Ilic egy gólpasszt is kioszthatott volna, de a beadott szögletére érkező Buongiorno a kapu mellé fejelt. A vendégek azonban így is begyűjtötték mind a három pontot nagy meglepetésre, mindezt úgy, hogy szinte semmi sansza nem volt a gólszerzésre a hazaiaknak. A Lazio ezzel elbukhatja a második helyét a tabellán, ha a Juventus holnap legyőzi toronymagasan éllovas Napolit, míg a Torino egy helyet előrébb lépett a tabellán, és jelenleg a 10 pozíciót foglalják el.

Lazio – Torino 0-1 (0-1)
Helyszín: Stadio Olimpico (Róma), Vezette: D. Ghersini
Gólszerző: I. Ilic (43.)

A mérkőzés videós összefoglalója:

A 30. forduló eddig eredményei és további programja:
Péntek:
Verona – Bologna 2-1

Szombat:
Salernitana – Sassuolo 3-0
Lazio – Torino 0-1
20:45 Sampdoria – Spezia (Tv: Sport 1)

Vasárnap:
12:30 Empoli – Inter (Tv: Sport 1)
15:00 Monza – Fiorentina (Tv: Sport 1)
15:00 Udinese – Cremonese
18:00 AC Milan – Lecce (Tv: Sport 1)
20:45 Juventus – Napoli (Tv: Sport 1)

Hétfő:
20:45 Atalanta – AS Roma (Tv: Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása: