Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Haaland történelmet írt, hozta a kötelezőt a Manchester City – videóval

Hazai pályán hozta a kötelezőt a Manchester City, míg a csapat norvég gólvágója immár 35 góllal egyedüli rekordtartóvá vált az angol élvonal történelmében…

(Photo by Lexy Ilsley – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

Továbbra is a a saját sorsát egyengethette a Manchester City a Premier League 35. fordulójában, ahol a szezon egyik legnagyobb alulteljesítője, a kiesés elől menekülő West Ham volt a csapat ellenfele.

A Kalapácsosok azonban nem adták könnyen magukat, az első félidő folyamán remekül zárt vissza a West Ham amely eredményeképpen a City az első 45 percben nem tudta feltörni a vendégek védelmét.

A második etapban azonban David Moyes csapata elfáradt, az 50. percben Aké kezdte meg a gólgyártást, majd a 70. percben futballtörténelmet láthattak a nézők, hiszen Erling Haaland megrúgta a szezonbeli 35. gólját is, így egyedüli csúcstartóvá válva a Premier League történelmében ami az egy szezonban lőtt gólokat illeti.

A gólgyártást ezúttal Foden zárta a 85. percben, így a City továbbra is lépéselőnyben van az Arsenal ellen, míg a West Ham nem nyugodhat meg a hajrát megelőzően…

Manchester CityWest Ham 3-0 (0-0)
Gólszerző: Aké (50.) Haaland (70.) Foden (85.) Ill.
Kiállítás:
Ill.