Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: újabb korábbi játékos a klub vezetőségében? – sajtóhír

Az FC Barcelonával játékosként spanyol bajnoki címet (2x), Bajnokok Ligáját valamint Spanyol szuperkupát (3x) is nyerő, korábbi közönségkedvenc, Deco a klub vezetőségében kaphat munkát.

A katalánok színeiben 2004 és 2008 között 161 tétmérkőzésen pályára lépő (20 gól és 45 gólpassz – forrás: Transfermarkt) korábbi zseniális technikájú középpályás jelenleg is a Barca alkalmazásában (is) áll, játékosmegfigyelőként, azonban Mateu Alemany futballigazgató távozásával a beszámolók szerint komoly jelölt a poszt betöltésére.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint a Barca elnöke, Joan Laporta szeretné, ha egy újabb ex-Barca játékos töltené be a posztot, így ebből a szempontból Deco kézenfekvő megoldásnak tűnhet.

A Sport azonban megemlíti, hogy a korábbi 75-szörös portugál válogatott klasszis jelenleg nagyon is otthonosan mozog játékos-megfigyelőként (scout) elsősorban dél-amerikai tehetségeket kutatva, és jól is érzi magát ebben a szerepében.
A nagy kérdés így az is lehet a végén, hogy vajon Deco személyes ambíciói egyeznek-e Laprota és a Barca elképzeléseivel?!