Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási bajba kerülhetnek Geráék, a „gaz náci Anelka” miatt!

Komoly gondok elé néz a West Bromwich Albion együttese. A hírek szerint Gera Zoltán kenyéradója válaszúthoz érkezett, már ami a botrányhős Nicolas Anelka, és a súlyos font milliókat illeti.

www.goal.com

A szokásokhoz híven konszolidált, ám gyakran mégis az álszenteskedés hibájába eső brit (bulvár)média továbbra is bőszen ekézi, Nicolas Anelka karlendítős botrányát. A tavaly december végi, West Ham elleni botrányos gólörömöt követően még mindig nem akarnak elülni a hullámok.

Történt ugyanis, hogy Anelka ésszerű, és gerincesnek tartott magyarázatát elfogadta akkor a fegyelmi szövetség, így a francia támadó megúszta az eltiltást, ugyanis az általános közvélemény mellette állt, akárcsak maga a birminghami gárda.

Azonban Anelka nem lélegezhet fel, ugyanis a nem titkoltan zsidó gyökerű WBA főszponzor, a Zoopla kész kihátrálni a csapat mögül, ha a balhés csatár továbbra is Geráék között maradhat. Állítólag az ingatlan közvetítő meztámogató ultimátumot adott a „Baggies-nek”, mégpedig: ha Anelka ma este pályára lép az Everton ellen, a cég azonnal felmondja a szponzorációs szerződését, a klubbal. Azt a szerződést, ami a szezon végén mellesleg pont lejárna, ennél a botránynál pedig aligha lenne nagyobb reklámra szüksége a Zooplanak, a jövőt illetően.

Most sorolhatnánk a tanulságokat, a zsidó, és nem zsidó ellenérveket, egy biztos, a West Brom most könnyen a kapitalista gazdaság, álszent csapdájába eshet.

Balogh József