Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubváltásra készül a magyar válogatott hátvédje

A 23 esztendős magyar válogatott hátvéd a Wolverhampton Wandererstől kölcsönben szerepel a svájci Grasshoppersben…

A magyar válogatott hátvédje, Bolla Bendegúz az M1-nek elmondta, több ajánlata is van, de egyelőre arra koncentrál, hogy a Grasshoppersszel a hátralévő négy fordulóban minél több pontot gyűjtsön, hiszen a jelenleg hatodik helyezett csapatnak még van esélye az Európa-konferencialiga-selejtezőt, sőt a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyezésre is.

“Nem egyszerű odakerülni egy Peremier League-csapathoz, akár már a felkészülésre sem. Azzal a céllal keztdem a szezont, hogy odakerüljek, de nem leszek elkeseredve, ha a következő évet is kölcsönben kell valahol eltöltenem” – fogalmazott a hátvéd.

A 23 éves védőnek júniusban jár le a kölcsönszerződése a Grasshoppersnél, és egyelőre nem tisztázódott, hogy hol folytatja. Nyilvánvalóan szeretne erős csapathoz kerülni, és a fejlődése érdekében állandó játéklehetőséget kapni. Konkrét ország vagy klub említése nélkül annyit elárult, hogy olyan országból is van ajánlata, amelynek bajnoksága magasabb színvonalú a svájcinál, tehát előrelépésnek tekinthető.

Egyelőre az sem zárható ki, hogy a Wolvesnál kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.