Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lezajlott a bércsökkentés, közleményt adott ki a Vasas

Az NB I-ből kieső Vasas az élvonalbeli búcsút követően megerősítette, hogy drasztikus változások lesznek a klubnál, most ezzel kapcsolatban adtak ki egy újabb közleményt…

 

A Vasas hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a klubvezetés a kialakult helyzetet konszolidálta, és az elmúlt két hétben lezajlottak a bércsökkentésekkel és szerződésbontásokkal kapcsolatos egyeztetések, valamint elkészült a következő szezonra vonatkozó pénzügyi és szakmai terv, melyet a klub tulajdonosi és szponzori köre elfogadott.

Az angyalföldiektől az elmúlt két hétben Dombó Dávid, Silye Erik, Balogh Norbert, Feczesin Róbert és Pátkai Máté távozott.

A klub megerősítette, hogy a Vasas Futball Clubot továbbra is a jelenlegi tulajdonosi kör fogja irányítani.

A közlemény kiemelte, hogy a kialakult helyzethez képest célként fogalmazódott meg a jelentősen alacsonyabb költségvetés és leszűkített keretlétszám mellett a csapat meghatározó részét együtt tartani, másrészt a klub szakmai koncepciójának, a fiatal labdarúgók felnőtt futballba történő integrációjának egyik fő alappilléreként biztosítani a Vasas FC II. további versenyeztetését. Emellett arra is ígéretet tettek, hogy június 19-ig további személyi változások lesznek a keretben.