Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: véget ért a PSG és Sergio Ramos közös kalandja! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az idény végén távozik a csapattól a világbajnok és kétszeres Európa-bajnok középhátvéd, Sergio Ramos.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A PSG együttese a tegnap esti órákban hivatalos közösségi oldalán jelentette be a hírt, miszerint nem hosszabbítnak szerződést Sergio Ramossal. A világ- és kétszeres Európa-bajnok játékos így a szezon végén szabadügynökké fog válni, mivel a kontraktusa a mostani idény végéig köti őt Párizsba. Korábban ugyan felmerültek olyan pletykák, hogy még legalább egy szezon erejéig számítanának a rutinos középhátvéd szolgálataira a francia sztáralakulatnál, de erre végül nem került sor, így Ramos két év után elhagyja a klubot. A 37 éves játékos számára nem indult jól a párizsi kaland, mivel az első szezonjában rengetegszer hátráltatták sérülések, de a második idénye már sokkal jobban sikerült egyéni szempontból. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy hol fogja folytatni a pályafutását a Real Madriddal négyszer is Bajnokok Ligáját nyerő játékos.

Sergio Ramos összességében eddig 57 mérkőzésen lépett pályára a PSG színeiben, amelyeken 5 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A francia klubbal két bajnoki címet, illetve egy Szuperkupa sikert ért el.