Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett támadójával a Real Madrid, távozik Eden Hazard – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy távozik támadójuk, Eden Hazard.

 (Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

A Real Madrid megerősítette, hogy négy év után távozik Eden Hazard a csapattól. A belga szélső szerződése jövő nyáron járt volna le, azonban a klub és a játékos megegyeztek egymással, hogy 2023 június 30-án elhagyja a királyi gárdát.

Hazard négy szezononkeresztül játszott a Realban, mely időszakban 8 trófeát nyert: 1 Bajnokok Ligáját, 1 Klubvilágbajnokság, 1 UEFA-szuperkupát, 2 LaLiga-címet, 1 Király-kupát és 2 Spanyol Szuperkupát.

A belga játékos nagy reményekkel és 115 millió euró ellenében érkezett 2019-ben a Chelsea-től, azonban folyamatos sérülései és teljesítményének hanyatlása miatt nagyon kevés alkalommal lépett pályára a királyi gárda színeiben. Végül minden sorozatot figyelembe véve 76 mérkőzésen szerepelt, amelyeken 7 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.

A Real Madrid ezúton szeretné kifejezni szeretetét Eden Hazard irányába, továbbá sok sikert kíván neki és egész családjának életének új szakaszára.