Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Alphonso Davies ügynöke beszélt a jövőről!

Mint arról mi is beszámoltunk, a Bayern München kanadai kiválóságát szóba hozták a Real Madriddal. Davies ügynökét, a Nick Huoseh-t a kanadai TSN sportcsatornától meg is keresték azzal kapcsolatban, hogy vajon miképpen alakulhat a 22 esztendős játékos jövője (…)

(…) Nick Huoseh finom szólva eléggé félreérthetően fogalmazott, mondván se nem cáfolni, se nem tagadni nem szeretné a híreszteléseket.

“Korábban közel álltunk ahhoz, hogy hosszabbítsunk a Bayern-nel. Oliver Kahn-nal és Hasan Salihamidzic-csal kis túlzással éppen aláírni akartuk az új szerződést, amikor mindkettőjüket kirúgták. Az ezt követő napokban vártunk arra, hátha keres valaki minket a Bayerntől, de nem történt semmi. Alphonso (Davies) a Bayern játékosa, ez tény. A szerződéséből viszont így csupán két év van hátra, ilyenkor egy futballista életében bármi megtörténhet.” – kezdte gondolatmenetét a játékosügynök.

“Kapcsolatban állok sok mindenkivel, sokan kerestek már, de konkrétumok nem történtek. Egy biztos, innentől nem tudhatjuk előre, mi történik majd. Alphonso jól érzi magát Münchenben, számos trófeát nyert a világ egyik legnagyobb klubjával. Úgy gondolom, nem sok csapatnál jöhet szóba az ő neve, akár a szakmai, akár az anyagi oldalról nézve. Hallottam én is különböző híreszteléseket, például a Real Madridról, amelynek személyesen sokan tudják rólam, hogy nagy szurkolója vagyok. Ezeket a híreket azonban se cáfolni, se megerősíteni nem tudom.” – jegyezte még meg  Nick Huoseh, aki ezen szavaival sokak szerint átadta azt a bizonyos labdát a Bayernnek, jelezvén, hogy amennyiben nem hosszabbít a klub Davies-szel, el is veszíthetik őt…