Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Chelsea középpályásával erősíthet a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea középpályásával, Mateo Kovaciccsal.

(Photo by Florencia Tan Jun/Getty Images)

Az átigazolási hírek terén jól értesült Fabrizio Romano beszámolója szerint a Manchester City együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea játékosával, Mateo Kovaciccsal. A londoni kékek ugyanis hajlandóak lennének ezen a nyáron megválni a horvát játékostól, akinek már csak egy év van hátra a jelenlegi szerződéséből. A Chelsea számára az elmúlt 1 év mérhetetlen költekezése miatt minden játékos eladásból származó bevétel jól jöhet, így engedélyt adtak a Manchester City számára, hogy tárgyalásokat kezdjenek a 29 éves futballistával. A hírek szerint ezek a tárgyalások olyan jól alakultak a négyszeres BL-győztes játékossal, hogy a személyes feltételeket illetően már sikerült is megegyezni, a két klub pedig a szombati BL finálé után ülhet tárgyalóasztalhoz, hogy megegyezzenek az átigazolási díjat illetően.

Mateo Kovacic 2018 nyara óta futballozik a Chelsea színeiben, amelyben első évét még a Real Madridtól kölcsönben töltötte. Minden sorozatot figyelembe véve a londoni klubnál 221 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 40 millió euróra teszi a transfermarkt.