Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fordulat! Hamarosan eldőlhet Kerkez Milos jövője – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban továbbra is naponta jelennek meg újabb és újabb átigazolási hírmorzsák az AZ Alkmaar magyar válogatott hátvédjének jövőjével kapcsolatban…

(Photo by Patrick Goosen/BSR Agency/Getty Images)

Noha az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy a két csapat nem tud megállapodni egymással, a portugál Correio da Manha információi szerint a magyar válogatott hátvédje, Kerkez Milos az AZ Alkmaartól hamarosan mégis a Benficához kerülhet. A forrás úgy tudja, hogy a hollandok engednek az eddig általa kért 20 millió eurós árból, cserébe a portugálok a jövőbeli eladási árának 15 százalékát kötelesek lesznek majd az AZ-nek fizetni.

A magyar válogatott 19 éves balhátvédje tavaly januárban került a holland együtteshez, azóta Kerkez állandó játéklehetőséget követelt magának és stabil, energikus teljesítményére számtalan európai csapat felfigyelt. A fiatal bekk az AZ színeiben 55 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott.

A portugál lap szerint a felek közel állnak a megállapodáshoz, hogy Kerkez ötéves szerződést kössön új csapatával. Amennyiben létrejön az átigazolás, a fiatal balhátvéd új szerződésében a lisszaboniaknál 100 millió eurós kivásárlási árat fognak rögzíteni.