Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Joselu leigazolását követően nem lesz több érkező – sajtóhír

Spanyol források szerint a Real Madrid utolsó nyári igazolása Joselu lesz, ezt követően pedig nem terveznek további erősítést…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A legfrissebb spanyol beszámolók szerint a Real Madrid legkésőbb hétfőn jelentheti be a 33 éves támadó, Joselu érkezését a klubhoz, ezt követően azonban nem számol újabb igazolásokkal a nyár folyamán.

Jude Bellingham, Fran García megvétele mellett további három játékos tért vissza a klubhoz kölcsönből, köztük a klub szerint szinte új igazolásnak számító Brahim Díaz is, akivel a távozó Marco Asensio helyén számolnak.

A legújabb híresztelések annak fényében is érdekesek, hogy a klub Aranylabdás csatára, Karim Benzema is távozott, és így a csapat kilences posztja is megüresedett, így egy újabb világsztár lehetséges érkezését felvázolva Madridban.

Az elmúlt napok folyamán Kai Havertz, Harry Kane és Kylian Mbappe neve is feltűnt, mint Benzema lehetséges utódja, így amennyiben valóban Joselu lesz az utolsó érkező a madridi közönség igencsak csalódott lesz a szezon kezdetekor…