Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb igazolást erősített meg a Kecskemét – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) előző szezonjában a második helyen végző Kecskeméti TE egy fiatal támadó kölcsönvételével már a harmadik új igazolását hajtotta végre a nyáron…

 

A Kecskeméti TE hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a következő idényre kölcsönvette a Dunaszerdahelytől a korosztályos válogatott csatár, Szendrei Ákos játékjogát.

A 20 esztendős támadó a Paks csapatában kezdte pályafutását, majd 2021-ben került a csallóköziekhez. Szendrei az előző szezon első felében kevés lehetőséghez jutott a Fehérvárnál, tavasszal viszont alapembere volt a másodosztályú ETO FC Győrnek, amely színeiben 14 meccsen öt gólig jutott. A fiatal támadó az U15 óta folyamatosan tagja volt a magyar korosztályos válogatottaknak.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a KTE-hez tudtam igazolni, hiszen amit elért a klub, az hatalmas dolog. Rengeteg jót hallottam a csapatról, a városról, örülök, hogy most már ennek én is része lehetek. Nehéz út vezetett számomra idáig, most viszont azzal a céllal érkeztem, hogy alapemberré váljak, a játékommal, a góljaimmal és a munkámmal a csapat segítségére akarok lenni. Bízom benne, hogy nemzetközi szinten is meg tudom mutatni magam, látva az ellenfelek névsorát, máris hatalmas motiváció dolgozik bennem. Amíg nincs meg a sorsolás, izgalom nincs bennem, de már nagyon várom, hogy elérkezzünk oda” – nyilatkozta Szendrei új csapata honlapjának.