Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé sajnálja Messi távozását

A Paris Saint-Germain bizonytalan sorsú klasszisa egy interjúban a csapat távozó kiválóságáról is elmondta a véleményét…

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

A Paris Saint-Germain klasszisa, Kylian Mbappé a La Gazzetta dello Sport részére adott interjúban Lionel Messi távozásáról osztotta meg az álláspontját:

“Valószínűleg minden idők legjobb játékosa, a távozása sohasem lehet jó hír. Személy szerint soha nem értettem meg, hogy egyesek miért örülnek neki, hogy elmegy a csapattól. Leóról beszélünk, hatalmas klasszis. Franciaországban nem kapta meg a neki kijáró tiszteletet. Szégyen, de így volt. Mindent meg kell tennünk, hogy pótoljuk, komoly fejtörést okozhat a hiánya.”

Mbappé a bizonytalan jövőjével kapcsolatban annyit mondott az olasz lapnak, hogy “egy olyan játékosnak, mint én, az a célja, hogy mindent megnyerjen, de van néhány problémánk a PSG-nél. Tudjuk, hogy vannak hiányosságok, amelyekért előbb-utóbb megfizetünk.”

Mint ismeretes, a francia csatár tavaly nyáron hosszas huzavona végén hosszabbította meg a szerződését a francia klubnál, miután sokáig flörtölt a Real Madriddal, végül 2+1 éves megállapodást kötött akkor a PSG-vel, melyből a plusz egy évet nem szeretné érvényesíteni.