Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: a Man. City kiválósága is szaúdi ajánlatot kapott! – sajtóhír

Sajtóhírek szerint Karim Benzema és Ngolo Kanté után könnyen lehet, hogy Riyad Mahrez lesz a következő klasszis játékos, aki Európából Szaúd-Arábiába szerződhet a nyáron (…)

(…) Mint ismert, Benzema és Kanté az Al-Ittihad mesés ajánlatára bólintottak rá, az ő példájukat követheti a Manchester City algériai klasszisa, akit az Al-Ahlival boronáltak össze a napokban.

A hírek szerint az Al-Ahlitól már mint a 32 esztendős játékost, mind a Manchester City együttesét megkeresték, jelezvén az átigazolási szándékot.

Amennyiben maga Mahrez el is fogadná a szaúdiak ajánlatát, a transzfer létrejöttét nehezítené, hogy a 81-szeres algériai válogatott kiválóság 2025 nyaráig szerződésben áll jelenlegi klubjával, amely átigazolási díj nélkül nem engedné el a mögöttünk hagyott szezonban a City triplázásából tevékeny részt vállaló Mahrezt (47 tétmérkőzésen 15 gól és 13 gólpassz – a szerk.).

A mértékadó Transfermarkt által 30 millió euróra taksált korábbi Le Havre és Liecester City játékos átigazolását illetően a következő napokban további tárgyalások várhatóak az angol és szaúdi klub között.