Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be csábítják az Inter karmesterét – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint az angol bajnokság (Premier League) élcsapata szemet vetett az Inter középpályására…

(Photo by Francesco Scaccianoce – Inter/Inter via Getty Images)

A The Telegraph értesülései szerint a Newcastle United tárgyalásokat kezdeményezett az Inter vezetőségével Nicoló Barella megszerzésével kapcsolatban. Ugyanakkor a Football Italia riportja megjegyezte, hogy a “szarkák” által kínált 50 millió font kevés lesz a milánóiaknak az alapember elengedéséhez.

A 26 éves szárd középpályás a Cagliari csapatában nevelkedett és mutatott kiváló fejlődést, melyet követően a Nerazzurri 2019-ben kölcsönben csapott le rá, később pedig véglegesítették őt. Barella hamar alapembere lett az Internek, az elmúlt négy szezonban együttesen 187 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt 20 gólt szerzett és rendszerint kiváló mezőnymunkát végzett.

Barella 2021 nyarán az Európa-bajnoki címet szerző olasz válogatottnak is kulcsfigurája volt, Roberto Mancini csapatának valóságos motorja volt a középpályán. 2018-as debütálása óta 43 alkalommal viselhette az olasz felnőtt válogatott szerelését, és nyolc gólt szerzett a nemzeti színekben.

Várhatóan a Newcatle kénytelen lesz emelni a licitet, amennyiben komolyan gondolják Barella megszerzését a milánóiaktól.