Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: megvan az újonc DVTK első érkezője – HIVATALOS

A magyar első osztályú bajnokságba (OTP Bank Liga) frissen visszatérő Diósgyőri VTK új szakembert nevezett ki az akadémiája élére…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy Simon Miklós lesz a DVTK Labdarúgó Sportakadémia új szakmai igazgatója.

Simon 14 éven keresztül válogatottak sorát nevelte a Magyar Futball Akadémián, ahol az utolsó két és fél évben szakmai igazgatóként dolgozott. A Budapest Honvéd felnőtt csapata mellett Marco Rossi munkáját segítette, és a jelenlegi szövetségi kapitány távozása után négy mérkőzésen irányította is az első csapatot.

“A DVTK Labdarúgó Sportakadémia szakmai vezetőjeként szeretném a korábban megszerzett tudást és tapasztalatot kamatoztatni a diósgyőri gyerekek, a DVTK és ezáltal az egész magyar labdarúgás érdekében. Nagyon megfogott a dr. Bajúsz Endre által felvázolt elképzelés, amit alátámasztott az, amit Miskolcon láttam. A DVTK egy mulitsportklub mögötte egy egész régióval, és ebből az alaphelyzetből a lehető legjobbat szeretném kihozni. Az utóbbi hónapokban többször jártam Diósgyőrben, és igyekeztem feltérképezni azt, hogy mi működik jól, és esetleg hol kell változtatni a rendszeren annak érdekében, hogy még jobb legyen” – nyilatkozta Simon Miklós.

“Egy olyan szakembert sikerült megnyerni a DVTK LSA szakmai igazgatójának, aki már több válogatott labdarúgót nevelt, és irányította hazánk egyik legjobb akadémiáját. Simon Miklós fiatal kora ellenére tapasztalt szakember, aki nyitott az új, modern megoldásokra, és mindig a fiatal labdarúgók fejlesztést tartja a legfontosabbnak. Az utánpótlás mellett a felnőtt labdarúgásban is otthon van, ezért kiválóan ismeri a fiatalok felnőtt labdarúgásba integrálásának folyamatát. Bízom benne, hogy segítségével még több tehetséges fiatal jut el a DVTK az első csapatának keretébe, ahol meg is állják a helyüket” – tette hozzá dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportszakmai vezetője..