Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Számtalan ajánlata van a magyar válogatott játékosának – sajtóhír

Az utóbbi időben a nemzetközi és a hazai sajtóban egyaránt téma a Freiburg magyar válogatott légiósának nyári klubváltása…

(Photo by Grzegorz Wajda/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A Sportal beszámolói szerint legalább nyolc csapat nézte ki magának a Freiburg magyar válogatott légiósát, Sallai Rolandot, aki adott esetben klubot válthat az előttünk álló nyári átigazolási időszak során.

A forrás úgy tudja, hogy a játékos ügynöksége La Liga-, Premier League-, valamint Ligue 1-es csapatokkal is tartja a kapcsolatot (legalább három francia élvonalbeli klub kívánságlistáján szerepel a csatár). Emellett akár Olaszországból is mutatkozhat iránta érdeklődés, mivel a korábbi hírek szerint több csapat is szemet vetett rá a Serie A-ból.

A 26 esztendős szélső az elmúlt öt szezon alatt 124 mérkőzésen 19-19 gólt és gólpasszt jegyzett a Freiburg színeiben, melynek az évek során alapemberévé vált. Ugyanakkor Sallai az elmúlt szezonban őszi sérülése miatt a megszokottnál kevesebb lehetőséghez jutott, tavasszal pedig edzői döntésből nem mindig vetették be. A Bundesliga 2022-2023-as kiírásában 19 találkozón pályára lépve egy találatot és öt előkészítést regisztrált.

A portál szerint Sallainál első körben a nemzetközi kupában érdekelt kérők élvezhetnek elsőbbséget, elvégre a mostani idényben a súlyos őszi sérülése miatt szinte teljesen lemaradt csapata Európa-liga-meccseiről.