Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé tiszta vizet öntött a pohárba

A Paris Saint-Germain bizonytalan sorsú klasszisa a francia válogatott legutóbbi sajtótájékoztatóján sem kerülhette el a jövőjével kapcsolatos kérdéseket…

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

A Paris Saint-Germain támadója, Kylian Mbappé a francia válogatott Gibraltár elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt állt a média munkatársai elé, és termsézetesen nem kerülhette el a jövőjével kapcsolatos kérdéseket, miután nagy vihart kavart a napokban a levelével, hogy nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését.

Az újságírók erről kérdezték Mbappét: “Ezt a kérdést már megválaszoltam. Az a célom, hogy folytassam a klubnál és itt maradjak. Kész leszek a visszatérésre a pihenés után. Remélem, a következő kérdés a mérkőzésről szól…” 

“Nem gondoltam arra, hogy a levéllel bárkit megbántok vagy támadok, nem állt szándékomban. Nem tudom kezelni a reakciókat, de nem is érdekel” – fogalmazott.

Mbappé arról is beszélt, hogy befolyásolhatja-e döntését Emmanuel Macron, Franciaország köztársasági elnöke, aki nyilvánvalóan szeretné, ha a világbajnok támadó maradna a francia fővárosban: “Macron elnök nem lesz hatással a jövőmre. Ő azt reméli, hogy maradok a PSG-nél, én pedig maradni akarok, szóval… Egy oldalon állunk.”

“Nincs mit megmagyaráznom Az emberek kritizálhatnak. Nem ismerik a projekt minden részletét. Tudom, mit csinálok és ez a legfontosabb” – szögezte le.