Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal edzőt nevezett ki az osztályozón megmenekülő Nyíregyháza – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) osztályozón bennmaradó Nyíregyháza-Spartacus kinevezte új vezetőedzőjét…

 

A Nyíregyháza-Spartacus hivatalos honlapján tudatta, hogy a korábban a magyar U18-as válogatottat irányító Tímár Krisztián lett a csapat újdonsült vezetőedzője.

Az egykori szélsővédő aktív pályafutása során már játszott a Szpariban a 2004-2005-ös idényben. Tímár edzőként a korosztályos válogatott mellett a Videoton második csapatát irányította. A 43 éves tréner az elmúlt szezonban a szintén másodosztályú ETO FC Győr vezetőedzője volt, márciusban menesztették posztjáról.

“Nagyon megtisztelőnek tartottam a megkeresést, jó emlékek kötnek a Nyíregyháza Spartacushoz, szerettem itt játszani a régi stadionban. Örömmel látom, hogy most egy modern, korszerű stadion épül, a mi feladatunk az lesz, hogy vonzóvá tegyük azt játékunkkal a szurkolók számára. Nagyon várom már a munkát, mert olyan eddig még nem volt pályafutásom során, hogy ott lehetek vezetőedző, ahol egykoron futballoztam is” – nyilatkozta Tímár.

“Nincs mit szépíteni a dolgokon, a hátunk mögött egy olyan szezon van, mely nem ismétlődhet meg újra. Mindenkinek megvan a saját területén a felelőssége. Ez az átigazolási szezon viszont lehetővé teszi, hogy mi alakítsuk ki a keretet, úgy, ahogy szeretnénk. Tímár Krisztián mellett szólt, hogy fiatal, energikus szakember, Győrben bizonyított, ahol a mezőny legfiatalabb átlagéletkorú csapatát irányította. Évekig játszott Angliában, az ottani tapasztalataiból is sokat profitálhatunk, az edzésein az ott tanultakat is hasznosítja. Fontos lesz, hogy mind a csapat, mind a stáb harmóniában legyen. Folyamatosan tárgyalunk játékosokkal is, és több labdarúgóval közel állunk ahhoz, hogy szerződést kössünk” – tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató, aki az elmúlt hetekben maga látta el a vezetőedzői feladatokat is.