Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: távozik a korábbi angol válogatott játékos! – hivatalos

Az Arsenal együttese hivatalosan is bejelentette, hogy nem hosszabbítanak szerződést a saját nevelésű játékosukkal, Ainsley Maitland-Niles-szal, aki szabadon igazolható játékosként távozik az Emirates stadionból.

A 25 esztendős, korábban az angol válogatottba öt alkalommal is meghívott (az U20-asokkal 2017-ben világbajnoki címet is szerző – a szerk.) jobb oldali védőként és középpályásként is bevethető játékos szerződés július elsejével érvényét veszíti az “ágyúsoknál”, akik a fenti videóval már el is búcsúztatták Matiland-Niles-t.

A klub színeiben 132 alkalommal pályára lépő, több alkalommal is kölcsön adott (Ipswich Town, West Bormich Albion, AS Roma) saját nevelésű játékos már a legutóbbi idényt is a Premier League-től búcsúzó Southampton együttesénél töltötte, most pedig teljesen új irányt vehet karrierje.

 “Sajnálatos módon lezárul a karrierem egy csodálatos fejezete. Szavakkal elmondani sem tudnám, mit éreztem az Arsenal játékosaként! Annál a klubnál járhattam végig a ranglétrát, amelynek mindig is szurkoltam, most pedig büszkeséggel búcsúzok! Ahogyan nekem, úgy a klubnak is vegyes időszakai voltak, de soha nem fogom elfelejteni, hogy itt lehettem! A sikereinkre, különösen az FA-kupa-győzelmekre mindig is emlékezni fogok! Boldog vagyok, hogy egy fantasztikus klubnak a játékosa lehettem! Nagyszerű társakkal futballozhattam az évek során, a legjobb edzőkkel dolgozhattam és csodálatos szurkolókkal osztozhattam az érzelmeken!” – búcsúzott Matiland-Niles, aki háromszor nyert FA-kupát, két alkalommal pedig Angol Szuperkupát a csapattal.