Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a Chelsea középpályásának megszerzéséhez a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint megegyezett egymással az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea és Manchester City együttese Mateo Kovacic átigazolását illetően.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester City együttese szeretné megszerezni a nyári átigazolási időszakban a Chelseatől Mateo Kovacicot. A legfrissebb sajtóhírek szerint a felek nagy lépést tettek a transzfer megvalósulása felé, ugyanis megegyeztek a játékos átigazolási díját illetően. Az angol források alapján a két klub 34 millió euróban állapodott meg, amihez nagyban hozzájárulhat az a tény is, hogy Kovacicnak már csak egy év van hátra a szerződéséből. A beszámolók szerint a játékos a Nemzetek Ligája hétvégi fináléját követően visszatér a szigetországba, ahol Manchesterbe fog utazni, hogy megegyezzen a személyes feltételeket illetően a Cityvel.

Mateo Kovacic 2018 nyara óta futballozik a Chelsea színeiben, amelyben első évét még a Real Madridtól kölcsönben töltötte. Minden sorozatot figyelembe véve a londoni klubnál 221 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 40 millió euróra teszi a transfermarkt.