Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: újabb kiszemelt írt alá a magyar bajnokhoz – HIVATALOS

A korábbi sajtóértesülésekkel összhangban, a Ferencvároshoz már napokkal ezelőtt megérkezett izraeli középpályás érkezését immár hivatalosan is bejelentették…

 

A Ferencváros hivatalos honlapján keresztül erősítette meg, hogy szerződtette az izraeli válogatott középpályását, Mohammed Abu Fanit.

A 25 éves középpályás a Maccabi Haifában nevelkedett, 2017 óta szerepel a felnőtt csapatban, eddig csak kölcsönben hagyta el az együttest, most először játszhat külföldön. Abu Fani mostanáig 147 tétmérkőzésen lépett pályára a helyi zöld-fehér csapat színeiben, melyeken 17 találatot és 11 előkészítést regisztrált. A 164 centis játékos a csapatával három bajnoki címet és két kupagyőzelmet regisztrált.

Az izraeli válogatottban eddig 15-ször fellépő középpályás élő szerződéssel rendelkezett a Maccabival, tehát a Ferencváros átigazolási díj ellenében szerezte meg a játékjogát.

A magyar bajnoki címvédő már a nyolcadik igazolását jelentette be nyáron Baráth Péter (Debreceni VSC), Tosin Kehinde (nigériai, Randers FC), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad), Varga Barnabás (Paksi FC), Halmai Ádám (Soroksár SC), Ibrahim Cissé (francia, Caen) és Alekszandar Pesics (Crvena zvezda) megszerzése után.