Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi hazautazott az argentin válogatottból

Az Ázsiában edzőtáborozó argentin válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztráliát csütörtökön, a folytatásban pedig Indonézia ellen lép pályára hétfőn…

(Photo by Pin Se/VCG via Getty Images)

A világbajnoki címvédő argentin válogatott tagjai a pénteki napon megérkeztek Indonéziába, ahol azóta már az első tréningeket is megtartottak.

Nem tartott azonban az Albiceleste keretével erre az útra Lionel Messi, Ángel Di María és Nicolás Otamendi, akik az előzetes terveknek megfelelően megkezdték a nyári szabadságukat. A hármas valamennyi tagja egy barcelonai átszállással már visszatért a családjához Argentínába. Az éppen klubot váltó hétszeres aranylabdás klasszis vélhetően a következő napokban fogja intézni az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz való átigazolásához szükséges teendőket és hamarosan a hivatalos bemutatására is sor kerülhet az új klubjánál.

Az argentinok hétfői edzőmérkőzésén Indonézia ellen vélhetően több fiatal, és eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgó is szóhoz juthat majd. Gastón Edul várakozásai szerint a csatársorban a felnőtt válogatottban az előző meccsen debütáló Alejandro Garnacho lehet majd a Manchester City-vel triplázó Julián Álvarez társa.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!