Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: megtalálta az új csatárát a Paks – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paksi FC bejelentette várva várt nyári csatár igazolását a Magyar Kupa előző kiírásának gólkirálya személyében…

 

A Paksi FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a korábbi várakozásoknak megfelelően szerződtette a másodosztályú Budafok gólerős csatárát, Beke Pétert, akivel három évre szóló szerződést kötöttek.

A 22 éves támadó megszerzése iránt a hírek szerint több élvonalbeli csapat is érdeklődött, miután nagyszerű idényt futott. A Magyar Kupa gólkirálya a 2022-2023-as szezonban 34 pályára lépés alatt 21 gólt szerzett és hat gólpasszt osztott ki.

Beke annak idején a Ferencvárosban pallérozódott, 2017-ben a Hamburghoz került, ahol négy évet töltött, majd a Zalaegerszegre tért haza, később pedig a Budafoknál kötött ki. Az elmúlt szezonban nyújtott gólterméséből hatot a Magyar Kupában szerzett, melynek a legeredményesebb játékosa lett.

“Nagyon örülök, hogy egy ilyen csapathoz csatlakozhatok, mint a Paks. Rettentő sok motivációm és célom van mind egyénileg, mind a csapattal. Folyamatosan figyelemmel kísértem az NBI-et, és csak jókat hallottam az itteni közegről, emellett pedig pontosan tudom, mi az elvárás, mi a cél, beállok a sorba, és minden erőmmel harcolok a többiekkel együtt” – mondta Beke a klubhonlapnak.

Emlékezhetünk rá, hogy az NB I előző három idényében mindannyiszor a Paks adta a mezőny gólkirályát Hahn János, Ádám Martin és legutóbb Varga Barnabás személyében.