Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barátságos: Lionel Messi nélkül is sima győzelmet aratott Argentína – videóval

Nem izzadt meg az argentin válogatott Jakartában, Indonézia annak ellenére sem tudott veszélyes lenni, hogy Lionel Messi nem szerepelt a keretben…

(Photo by Thananuwat Srirasant/Getty Images)

Továbbra is a fiatalok beépítése a főszerep az argentin válogatottban, hiszen az Indonézia elleni keretben megannyi játékos mutathatta meg Scaloni számára, hogy mit tud.

A csapatban Lionel Messi és a többi veterán helyett ezúttal olyan játékosok kaptak főszerepet, mint a Brighton and Hove Albion fiatalja, a 18 éves Facundo Buonanotte vagy a Manchester City cserecsetára, Julian Alvarez.

Az első félidő folyamán Palacios gólpasszát követően Paredes volt eredményes a 38. percben, így a vendégek fél gőzzel játszva is előnnyel hagyhatták el a játékteret a félidei szünetben.

A második etapban tovább tartott a Argentína kényelmes játéka, Scaloni csapata finoman szólva sem törte magát, hogy gálamérkőzést rendezzen Jakartában, így mindössze egy újabb gól született, amikor Lo Celco passzát Romero értékesítette az 55. perc folyamán.

Az indonéz válogatott így is szenvedett, 26%-os labdabirtoklást és 1 kaput eltaláló lövést tudtak felmutatni az egész mérkőzés folyamán, így okozva egy könnyed délután az argentinoknak.

Indonézia – Argentína 0-2 (0-1)
Gólszerzők: ill. Paredes (38.) Romero (55.)
Kiállítás:ill.