Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL-csapat happolhatja el az őt kiszemelő csapat orra elől a magyar légióst – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban továbbra is naponta jelennek meg újabb és újabb átigazolási hírmorzsák az AZ Alkmaar magyar válogatott hátvédjének jövőjével kapcsolatban…

(Photo by Patrick Goosen/BSR Agency/Getty Images)

A portugál Record információi szerint ha a Benfica sokáig nem jut megállapodásra az AZ Alkmaar vezetőségével Kerkez Milos átigazolása ügyében, akkor a Premier League-ben szereplő Bournemouth igazolhatja le helyette, amely egy ideje már szintén figyeli a játékost.

A magyar válogatott 19 éves balhátvédje tavaly januárban került a holland együtteshez, azóta Kerkez állandó játéklehetőséget követelt magának és stabil, energikus teljesítményére számtalan európai csapat felfigyelt. A fiatal bekk az AZ színeiben 55 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott.

A korábbi híresztelések szerint a felek közel álltak a megállapodáshoz, hogy Kerkez ötéves szerződést kössön új csapatával. A játékossal már megegyeztek, a klubok közt azonban nem történt végleges megállapodás, közben pedig az angol kérő is megjelent.

A hírek szerint a júniusi Eb-selejtezők után gyorsulhatnak fel igazán a tárgyalások, és hamarosan az is eldőlhet, hogy a fiatal hátvéd melyik csapatban fog játszani a következő idénytől.