Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: döntetlent játszott a Ferencváros az első felkészülési meccsén

Az Ausztriában edzőtáborozó Ferencváros hétfőn lejátszotta az első mérkőzését a közeli Szlovéniában…

 

A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a szlovén másodosztályú bajnok NK Rogaska elleni felkészülési mérkőzésen zárt kapuk mögött. A kevés helyzetet hozó találkozón nem született gól, viszont két új igazolást, Alekszandar Pesicset és Halmai Ádámot is sérülés miatt le kellett cserélni.

A nyári szerzemények közül Ibrahim Cissé, Tosin Kehinde, valamint a Soroksárról szerződtetett Halmai is bemutatkozott, a csapattal Ausztriába utazó Samy Mmaee azonban nem lépett pályára. A beszámolók szerint a mérkőzésen a futballisták nehezen mozogtak, ami betudható a kemény edzésmunkának. Levezetésként a játékosok a meccs után kerékpárral tértek vissza az edzőtábor néhány kilométerre található helyszínére.

A Ferencváros szerdán 18 órától a Román Kupa-győztes Sepsi OSK együttesével találkozik ugyancsak zárt kapuk mögött Ausztriában, majd a mérkőzés másnapján indul haza Budapestre.

NK Rogaska – Ferencváros 0-0 (0-0)
Ferencváros: Varga Á. (Radnóti, a szünetben) – Kaján (Auzqui, 77.), Cissé, Knoester (Almási, 89.), Civic (Loncar, a szünetben) – Esiti (Kehinde, a szünetben), Mercier (Tóth A., a szünetben) – Gojak (Manner, 73.), Marquinhos (Katona B., 65.), Pesics (R. Mmaee, 40.) – Zachariassen (Halmai, 59., Frederiksen, 88.).