Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar válogatott támadó igazolhat a Topolyához – sajtóhír

Szerb sajtóértesülések szerint a szerb bajnokság (Super Liga) előző idényében második helyezett vajdasági Topolyai SC egy korábbi magyar válogatott támadót szeretne leigazolni…

A szerb Mozzart Sport információi szerint a BL-selejtezőre készülő Topolyai SC fontolóra vette a rutinos magyar válogatott támadó, Holender Filip szerződtetését, aki jelenleg az NB I-ből kiesett Vasas játékosa.

A 28 éves támadó a szerbiai Kragujevacban született, 15 éves koráig játszott szülővárosában, mielőtt Magyarországra került. Holender 2013 és 2019 között a Budapest Honvéd első csapatában játszott: 2017-ben bajnokságot, 2019-ben gólkirályi címet nyert színeikben. Ezt követően kipróbálta magát a svájci Luganóban és a szerb Partizan Beogradban, de a kezdeti sikeres időszak után mindkét csapatnál kevésbé vették őt számításba. Holender 2018 óta 16 mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatottban, egyetlen gólját egy Montenegró elleni barátságos mérkőzésen szerezte a nemzeti csapatban.

Az elmúlt szezonban 30 pályára lépés alatt nyolc gólt szerzett a kiesett angyalföldi gárda színeiben, amellyel nem tartana minden áron a másodosztályba.

A forrás megjegyezte, hogy a Red Bull Salzburghoz igazoló Petar Ratkov pótlása érdekében mindenképpen csatárra lenne szüksége a TSC-nek.