Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított rutinos középpályásával a Real Madrid – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy meghosszabbította középpályása, Toni Kroos szerződését. 

 (Photo by Manuel Reino Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

Immáron hivatalossá vált, hogy Toni Kroos aláírta szerződéshosszabbítását a Real Madridnál. A német válogatott játékos 2014-ben csatlakozott a spanyol klubhoz, és azóta 417 mérkőzésen lépett pályára a habfehér mezben. Most egyéves hosszabbításról állapodtak meg a felek, amelynek értelmében 2024-ig marad a Bernabeuban.

A Real nyitott volt arra, hogy 2025-ig meghosszabbítsa Kroos szerződését, ő azonban úgy döntött, hogy csak egy évet marad a királyi gárdánál. A hírek szerint a felek már idén márciusban megegyeztek a hosszabbításról, de csak most vált hivatalosság az üzlet.

Kroos a klub történetének egyik legkitüntetettebb játékosa, aki 20 trófeát gyűjtött a Real Madridban töltött évei alatt: négy Bajnokok Ligáját, öt Klubvilágbajnokságot és négy Európai Szuperkupát nyert, valamint három La Liga-címet és egy Király-kupát.

Kroos annak ellenére is alapember volt Carlo Ancelotti csapatában, hogy több fiatal középpályással kellett versenyezni a posztjáért. Végül minden sorozatot figyelembe véve 50 alkalommal lépett pályára.

A Real a nyáron tovább erősítette a középpályáját, 103 millió euróért szerződtette Jude Bellinghamet a Borussia Dortmundtól.