Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Wolfsburg középpályásáért verseng a Dortmund és a Newcastle! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund és a Newcastle együttese is szeretné leigazolni a Wolfsburg középpályását, Felix Nmechát.

(Photo by Christof Koepsel/Getty Images)

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint több csapat is szemet vetett a Wolfsburg középpályására, Felix Nmechára. A 22 éves játékos az idei szezonban vált meghatározó szereplőjévé a Wolfsburgnak, ahol 32 mérkőzésen 3 gólig és 6 gólpasszig jutott. A középpálya számos pontján bevethető futballista teljesítménye több klub figyelmét felkeltette, de a beszámolók alapján a két fő kérője a Borussia Dortmund és a Newcastle United gárdája. A hírek szerint a Wolfsburg hajlandó elengedni Nmechát, de csak abban az esetben, ha valamelyik kérője legalább 20-25 millió eurót letesz érte az asztalukra.

Felix Nmecha 2021 nyarán került a Manchester Citytől a Wolfsburghoz. A német klub színeiben azóta 50 meccsen lépett pályára, amelyeken 3 találatot és 7 előkészítést jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 8 millió euróra teszi a transfermarkt.