Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: öt légiós is távozhat – sajtóhír

Jelentős átalakulás mehet végbe a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest játékoskeretében a nyári szünetben…

 

Az Újpest hivatalos honlapján erősítette meg, hogy szerződése lejártával másfél év után távozott a csapattól a 30 éves kameruni középpályás, Petrus Boumal, aki magyarországi tartózkodása alatt 39 tétmeccsen lépett pályára a lila-fehéreknél.

Ugyancsak az újpestiekkel kapcsolatos híresztelés, hogy a Nemzeti Sport értesülései szerint a csapat stábja  a tavaszi keretből négy légióssal nem számol az új idényben, így a francia Yohan Croizet, a szerb Ognjen Mudrinszki, a német Luis Jakobi,  és az olasz Giuseppe Borello is kereshet új csapatot magának, mindannyian az NB III-as tartalékcsapattal kezdik meg a nyári felkészülést, amíg nem találnak új klubot maguknak.

Utóbbi négy távozó azért lehet fájó veszteség, mert az elmúlt egy-másfél éven belül valamennyien nagy reményekkel érkeztek a negyedik kerületiekhez. Croizet a súlyos sérülései miatt képtelen volt kiteljesedni, a többiek viszont jelentősen elmaradtak az előzetes várakozásoktól.