Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a címvédő Barcelona a Getafe, a Real Madrid pedig az Athletic Bilbao otthonában kezdi az új idényt!

Nyilvánosságra hozták a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 2023/2024-es idényének sorsolását. A bajnoki cím legfőbb esélyesei közül a címvédő Barcelona a Getafe otthonában vág neki a szezonnak, a Real Madrid pedig az Athletic Bilbao vendége lesz.

(Photo by Visionhaus)

Kisorsolták a La Liga 2023/24-es idényének menetrendjét, ami alapján a fő esélyesek közül a Real Madrid és a Barcelona gárdája is idegenben vág neki a pontvadászatnak, míg a szintén esélyes Atletico Madrid együttese a Granadát fogja vendégül látni. A szezon legjobban várt mérkőzése természetesen az El Clásico. Az első szuperrangadóra a 11. fordulóban fog sor kerülni október 29-én a Barcelona otthonában, míg a második felvonás a 32. játéknapon, 2024. április 24-én lesz esedékes.

Az El Clásicok mellett szintén kiemelt mérkőzés lesz, amikor az Atletico Madriddal fog találkozni a két fő esélyes: a Barcelona december 3-án látogat Madridba, míg az Atletico március 17-én fog vendégeskedni a Barcánál. A madridi városi rangadók pedig szeptember 24-én, valamint február 4-én lesznek esedékesek, először a “Matracosok” pályáján, majd a Real otthonában.