Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ból érkezhet a Manchester United új kapusa – sajtóhír

Az olasz sajtó beszámolói szerint a Manchester United vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett az Inter kapusának megszerzéséről…

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A Sky Sport Italia beszámolói szerint a Manchester United elöljárói egyeztettek az Inter kapusának, Andre Onanának az ügynökével, és arra készülnek, hogy ajánlatot tegyenek a milánóiak kameruni kapusáért. A hírek szerint a Nerazzurri vezetősége 50 millió euró alatt hallani sem akar a kapus eladásáról.

A 27 esztendős kameruni hálóőr tavaly nyáron szabadúszóként került az Interhez. Kezdetben még osztoztak Samir Handanoviccsal a lehetőségeben, a szezon második felében azonban már Onana volt az első számú választás, végül 24 bajnokin és összesen 41 tétmeccsen lépett pályára a 2022-2023-as idényben.

Pályafutása korábbi szakaszában a Barcelona és az Ajax utánpótlásában nevelkedett, 2016 és 2022 között az amszterdamiak első csapatában védett, de a doppingvétségét követő eltiltását követően már nem hosszabbította meg szerződését a klubnál.

Az MU már bár hivatalosan továbbra is bízik David De Geában, a színfalak mögött folyamatosan keresik a spanyol kapus leendő utódját.