Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: szerződést hosszabbított kulcsemberével az Aston Villa! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsemberével, John McGinnel.

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

Az Aston Villa gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy sikerült megállapodásra jutniuk John McGinnel a közös folytatást illetően. A skót játékos ugyanis aláírta új szerződését, ami 2027 nyaráig köti őt a klubhoz. A döntés nem meglepő egyik fél részéről sem, hiszen McGinn 2018-as szerződtetése óta a csapat kulcsfigurájává nőtte ki magát, az előző szezonban pedig már a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Szerepét jól jelzi, hogy a nemrég véget ért szezonban 36 mérkőzésen számítottak rá 2878 perc erejéig, amelyeken 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a 28 éves futballista:

Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződést a csapattal. Nagyon várom a közös folytatást, mert az előző szezon második fele megmutatta, hogy mire vagyunk képesek. Ez a hely mostanra az otthonommá vált, így nem kellett sokat gondolkodnom, hogy elfogadom-e az ajánlatot.

John McGinn az Aston Villa színeiben eddig 183 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 17 találatig és 26 előkészítésig jutott.