Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Barca-ikon csatlakozott az Inter Miamihoz – HIVATALOS

Miután Lionel Messi úgy döntött, hogy az Inter Miami játékosa lesz, azonnal elindultak a találgatások, hogy több egykori barcelonai csapattársa követheti őt az MLS-ben, az első bejelentés meg is történt…

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Az MLS-ben szereplő Inter Miami hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy Sergio Busquets a csapatnál fogja folytatni pályafutását.

A 34 esztendős védekező középpályás a Blaugrana saját nevelésű játékosa volt, a korosztályos csapatok végig járását követően 2008-ban mutatkozott be a Barca első csapatában. Busquets azóta minden sorozatot figyelembe véve több mint 700 alkalommal húzhatta magára a gránátvörös-kékek szerelését, azonban az utóbbi időben egyre több találgatás röppent fel a távozásával kapcsolatban, amely a 2022-2023-as szezon végeztével bekövetkezett, szerződése lejártával elbúcsúzott a katalánoktól.

A 140-szeres válogatott labdarúgó tagja volt a 2010-es világbajnok és a 2012-es Európa-bajnok spanyol nemzeti csapatnak.

A hírek szerint Messi további egykori barcás csapattársai követhetik őt Fort Lauderdale-ben, a szintén szabadúszó Jordi Alba szerződtetésére is nagy esély mutatkozik, Luis Suárez pedig már távozni szeretne jelenlegi csapatától.