Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki a magyar válogatott légiósa – sajtóhír

A nyári átigazolási időszak beköszöntével a nemzetközi sajtóban ismét egyre több híresztelés jelenik meg a magyar válogatott védőjének jövőjével kapcsolatban…

Az elmúlt napokban angol és török lapok egyaránt arról írtak, hogy a Fenerbahce magar válogatott hátvédje, Szalai Attila megszerzését komolyan fontolóra vette az Everton, amely hamarosan akár akcióba is léphet az ügyben.

A hírek szerint a liverpooli “kékek” a védelem újra építését a 25 éves magyar játékossal képzelik el, akiért 20 millió euró körüli összeget fizetnének a törököknek. Ugyanakkor a hírek szerint a Valencia, a Wolfsburg és a Zenit Szentpétervár ugyancsak élénken érdeklődik Szalai szolgálatai iránt.

A magyar hátvéd két és évvel ezelőtt szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, játékjogáért a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és villámgyorsan nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, és hátvéd létére 21 meccs alatt három gólt szerzett az első fél szezonban. Az elmúlt idényben sérüléséig 31 bajnokin és összesen 43 tétmérkőzésen vették számításba, a legutóbbi kiírásban pedig már 48 meccsig jutott és minden szempontból a legstabilabb teljesítményt nyújtotta.