Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: világbajnoki ezüstérmes támadóval erősít az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese mindenben megegyezett a Borussia Mönchengladbach lejáró szerződésű támadójával, Marcus Thurammal.

(Photo by Fantasista/Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Marcus Thuram az Inter együttesében fogja folytatni a pályafutását. A világbajnoki ezüstérmes játékost több topcsapat is szerette volna a soraiban tudni, Olaszroszágból az Inter és az AC Milan, Németországból az RB Leipzig, míg Franciaországból a Paris Saint-Germain gárdája harcolt a kegyeiért. A beszámolók alapján a milánói klub már mindenben megegyezett Thurammal a személyes feltételeket illetően, a következő héten pedig sor is kerülhet a transzfer hivatalos bejelentésére. Az Inter ingyen fogja megszerezni a támadót, miután a hónap végén lejár a szerződése a Borussia Mönchengladbach csapatánál. A források szerint Thuram 5 éves szerződést fog aláírni a kék-feketékkel, és éves szinten 6 millió eurót fog keresni.

Marcus Thuram 4 éven keresztül erősítette a Borussia Mönchengladbach csapatát. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 134 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 44 gólig és 29 gólpasszig jutott.