Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt Crespo jövője a katari csapatánál – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint továbbra is katari csapatánál vállalhat munkát az egykori argentin csatárkiválóság…

(Photo by Matt McNulty/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint Hernán Crespo szóbeli megegyezést kötött a katari Al-Duhail csapatával érvényes vezetőedzői szerződése további egy évvel, 2024-ig történő megújításáról.

Az aktív pályafutása során többek közt a Parma, a Lazio, az Inter, a Milan és a Chelsea csapatait is megjárt egykori klasszis csatár a 2018-2019-es idény egyik szakaszában az argentin bajnoki mezőny második feléhez tartozó Banfield gárdáját trenírozta hazája bajnokságában. Később a Defensa y Justicia együttesét egy éven át irányította, s  megnyerték a Copa Sudamericana 2020-as kiírását. Ezt követően nyolc hónapig a brazil Sao Paulo edzője volt, majd bő egy évvel ezelőtt vette a katari csapat irányítását, mellyel az előző szezonban megnyerték a helyi bajnokságot, a kupát és a ligakupát is.

Crespo bár edzőként is ért el sikereket, egyelőre nem tudta megközelíteni azt a magasságot, melyben játékosként láthattuk őt, a következő lépcsőfok a nemzetközi sikerek lennének katari állomáshelyén.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!