Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a jövőjéről a Juventus középpályása – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Manchester United érdeklődése ellenére a Juventus lejáró szerződésű középpályásának képviselője megállapodott a torinóiakkal a hosszabbításról…

(Photo by Matteo Bottanelli/NurPhoto via Getty Images)

A Corriere dello Sport információi szerint a Juventus vezetősége megegyezett a játékos ügyeit képviselő Adrien Rabiot édesanyjával a francia középpályás szerződésének további egy évvel való meghosszabbításáról.

A 28 éves középpályás 2019-ig állt nevelőcsapata, a Paris Saint-Germain alkalmazásában állt, majd megromlott viszonya révén a szerződése a párizsi klubnál nem került meghosszabbításra, így 2019 nyarán szabadon igazolhatóként szegődött a torinói gárda szolgálatába. Annak idején a PSG színeiben hét idény alatt 227 mérkőzésen lépett pályára úgy, hogy az utolsó fél évben már az öltözőből is ki volt tiltva. Rabiot bár nagy reményekkel érkezett, első három szezonjában nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Juventusnál, az utolsó szezonjában azonban több gólt szerzett, mint az előző háromban, 48 tétmérkőzésen 11-szer volt eredményes.

A korábbi kiegészítő ember a 2022-2023-as idényben a Juventus stabil kezdője lett, Rabiot az elmúlt négy szezon alatt 177 mérkőzésen 17 gólt szerzett az olasz rekordbajnok színeiben.