Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca korábbi középpályásával erősít a Villarreal! – hivatalos

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal hivatalos honlapján számolt be arról, hogy szerződtette Denis Suárezt…

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Hosszú évek után visszatér a Villarreal kötelékébe Denis Suárez, aki karrierje során korábban az FC Barcelona színeiben is megfordult. Az egykoron hatalmas tehetségnek tartott középpályással három évre szóló szerződést kötött régi-új csapata. Suárez az előző idény második felét egyébként az Espanyolnál töltötte kölcsönben, de az elmúlt négy esztendőben a Celta Vigo alkalmazásában állt. 

Denis Suárez megfordult az előbb említett együttesek mellett a Sevillában illetve az Arsenalban is. A 29 esztendős középpályás összeveszett a Celta elnökével, ezért kikerült a keretből. Ahogy már írtuk, januárban kölcsönbe került az Espanyolhoz, viszont a bennmaradásban nem tudott segíteni ő sem. Az FC Barcelona legjobbjai között 2,5 évet töltött el, leginkább kiegészítő embernek számított, a legtöbb lehetőséget a 2016/2017-es idény során kapta. Denis Suárez társaival nyert bajnoki címet, két Király-kupát illetve két Szuperkupát. A Villarrealnál a 2015/2016-os szezon folyamán futballozott korábban, akkor egyértelműen a klub egyik meghatározó játékosa volt.