Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a visszatérésre készül a Ferencváros alapembere

A Ferencváros rutinos középpályása a tavaszi sérülése után gőzerővel készül a visszatérésre…

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros ausztriai edzőtáborában külön munkát, de hosszú idő után újra labdás edzéseket végez a februárban súlyos térdsérülést szenvedő Muhamed Besic. A 30 éves bosnyák középpályás a fradi.hu oldalnak elárulta, hogy jó úton halad a felépülése:

“Nagyon keményen dolgoztam az elmúlt négy és fél hónapban, hogy most itt lehessek. Nagyon élveztem, hogy ismét labdába érhettem. Végre, újra focistának érzem magam. Csakis előre tekintek, de ez egy fontos állomása a visszatérésemnek.”

Besic szerint a csapat kiváló körülmények között készülhet az előttük álló kihívásokra: “A szállásunkon nagyon jók az ételek, itt az edzőközpontban pedig kiváló pályákon készülhetünk, minden tökéletes ahhoz, hogy jó munkát végezhessünk.”

A rutinos labdarúgó a visszatérésének várható időpontját is igyekezett meghatározni:

“Az operációmtól hét hónapnak kell eltelnie optimális esetben, hogy újra játszhassak. Úgy gondolom, hogy szeptember vége, október eleje lehet ez a dátum. Lépésről lépésre kell haladnom, türelemmel viselem a rehabilitációt, mert tudom, hogy a végén kifizetődik a befektetett munka” – bizakodott a bosnyák labdarúgó.