Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette első nyári érkezőjét a Juventus! – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtette a Lille kiválóságát, Timothy Weah-t…

A Juventus színeiben folytatja pályafutását Timothy Weah, aki a Lille-től érkezett a torinói csapathoz. A Juve 10,3 millió eurót fizetett érte, melyet az olasz együttes két részletben fog kifizetni, a járulékos költség pedig maximum az 1 milliót érheti el. Az említett kivásárlási összeg bizonyos feltételek teljesülése esetén 2,1 millió euróval növekedhet. A Juventus 2028 nyaráig szóló szerződést kötött Weah-val.

Timothy Weah 2014-2017-ig a Paris Saint-Germain utánpótlásában nevelkedett, majd a 2017/2018-as kiírás során már debütált a PSG legjobbjai között. A 2018/2019-es szezon második felében a Celtic-hez került kölcsönbe, majd 2019 nyarán a Lille igazolta le 10 millió euró ellenében. Weah első idényében súlyosan megsérült, felépülése után viszont egyre több játéklehetőséget kapott. Nagy szerepe volt neki is abban, hogy a Lille megnyerte a 2020/2021-es kiírást, az elmúlt két szezonban pedig már egyértelműen a klub egyik meghatározó játékosának számított.

Timothy Weah 107 mérkőzésen lépett pályára a Lille színeiben, ezeken 8 gólt illetve 8 gólpassztt jegyzett. A szélen gyakorlatilag bárhol bevethető, a Juventus egyértelműen Cuadrado helyére igazolta le.