Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridot választotta Arda Güler, a török szupertehetség – Hivatalos

Hivatalos oldalán jelentette be a Real Madrid, miszerint a 18 éves török tehetség, Arda Güler 6 évre kötelezte el magát a csapatnál…

(Photo by dia images via Getty Images)

A múlt hét folyamán még úgy hivatkoztak rá, mint az FC Barcelona és Deco legnagyobb nyári igazolására, azonban immár a Real Madrid színeiben mutatkozhat be Arda Güler a spanyol élvonalban, miután a csapat elhappolta a török szupertehetség játékjogát a katalán riválisa elől.

A hivatalos közlemény szerint a játékos 6 évre írt alá a klubnál és a bemutatását a holnapi nap folyamán fogják megejteni, ahol a játékos a sajtó kérdéseire is válaszolni fog.

A spanyol és török beszámolók szerint a játékos édesapja azonnal a madridi klubot választotta, amint megtudta, hogy ők is bejelentkeztek Arda Güler játékjogáért, míg magát a fiatalt az egykori Real Madrid karmester, Mesut Özil győzte meg arról, hogy a Habfehéreknél lesz a legjobb kezekben.

A 18 éves játékos a középpályán és a védelem jobb oldalán is jól érzi magát a pályán, mindemellett pedig a statisztikái is a sokoldalúságát bizonyítják, hiszen a tavalyi szezonban 35 mérkőzésen 6 góllal és 7 gólpasszal járult hozzá csapata sikereihez.