Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG játékosai a kritikus Mbappé ellen fordultak – sajtóhír

Továbbra sincs nyugalom a Paris Saint-Germain időről időre elvágyódó klasszisa körül, akinek viselkedését egyes csapattársai sem tolerálják…

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Az RMC Sports értesülései szerint a Paris Saint-Germain hat játékosa – közte két új igazolás – továbbította a klub elnöke, Nasszer Al-Kelaifi felé Kylian Mbappé azon interjúját, melyben véleményük szerint tiszteletlenül beszélt a klubról.

“Az emberek hajlamosak elbagatellizálni a teljesítményemet. Az, hogy a PSG játékosa vagyok, nem segíti a helyzetemet, hiszen ez egy megosztó klub.A játékosok mindent beleadtak. A futballban néha szembe kell nézni azzal, amit plafonnak hívnak” – nyilatkozta Mbappé néhány hete a France Footballnak.

A francia sajtó szerint az interjú nagy visszhangot váltott ki a PSG öltözőjén belül, több játékosnak nem tetszett Mbappé kijelentése, mivel úgy vették, hogy szavai sértőek voltak a csapat számára.

Al-Kelaifi elnök állítólag maga is megdöbbent játékosa megjegyzésén, és ugyancsak a játékosok és a szurkolók iránti tiszteletnek tartja a nyilatkozatot.

A 24 éves világbajnok klasszis 2017 óta erősíti a PSG-t, ez idő alatt Mbappé 260 tétmérkőzésen 212 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, de a közelmúltban jelezte, hogy jövő nyáron lejáró szerződését nem szeretné meghosszabbítani, így klubja már új csapatot keres számára.